Bli en del av vårt framgångsrika konsultteam

Som konsult hos Jeffersson Wells får du möjlighet att utvecklas genom nya spännande uppdrag. Vi går igenom vem du är och vad du vill - vilka kompetenser, förmågor och drivkrafter du har - och matchar dessa mot något av våra intressanta kunduppdrag. Genom att vi har några av Sveriges mest attraktiva verksamheter och varumärken som kunder har vi stora möjligheter att erbjuda utvecklande uppdrag över tid. Via oss får du också tillgång till ett stort utbud av digitala utbildningar och en personlig konsultchef och konsultkollegor att utbyta erfarenheter med.

Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

Dina frågor är viktiga för oss!

Vi vill att du ska ha all information du behöver för att fatta smarta beslut när det gäller din karriär. Vi är här för att hjälpa dig.

Förmåner på Jefferson Wells
Förutom spännande karriärmöjligheter erbjuder Jefferson Wells förmåner som ger dig trygghet och som skapar balans mellan arbete och privatliv.
 
En trygg, personlig och hållbar anställning
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Du får genom din anställning samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare, men du har fler möjligheter att forma din karriär som du vill och dessutom på kortare tid. Du har en personlig konsultchef för stöd och coaching längst med vägen, en konsultchef som vinnlägger sig om att du trivs och utvecklas i din konsultroll.  
 
Kompetensutveckling - fri tillgång till 4500 utbildningar, föreläsningar och ljudböcker
Som konsult hos Jeffersson Wells är dina möjligheter till kompetensutveckling  stora. Självklart är varje nytt uppdrag ett sätt för dig att skaffa ny erfarenhet och kompetens, men utöver det får du hos oss även fri tillgång till över 4 500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal. Här finns ett brett utbud av utbildningar inom bland annat försäljning, ekonomi, projekt, IT och ledarskap - både enstaka kurser och skräddarsydda utbildningspaket för dig som vill att ta nästa steg inom ditt kompetensområde. 
 
Hälsa och friskvård
Vi är måna om att du som anställd hos oss har en bra arbetsmiljö och goda möjligheter att ta hand om din hälsa. Som ett led i detta erbjuds du som anställd ett bidrag om 2 000 kronor per år för friskvårdsaktiviteter bredvid rabatterade priser hos stora friskvårdsleverantörer i Sverige. Tillsammans med vår företagshälsovård jobbar vi kontinuerligt med hälsofrämjande insatser, arbetsmiljöarbete och arbetslivsinriktad rehabilitering för att säkra bästa möjliga arbetsmiljö för dig som anställd. 
 
Föräldralön och förkortad arbetstid
Om du är föräldraledig kan du som anställd få ta del av något som kallas för föräldralön som är ett extra tillskott i kassan utöver det som du får genom försäkringskassan. Enligt vårt kollektivavtal har du som förälder rätt att korta ner din arbetstid till 75 procent av den ordinarie arbetstiden tills ditt barn fyllt 8 år.
 
Vi är din karriärpartner

Hos oss tar du ditt nästa karriärsteg. Varje år gör vi över 5000 tillsättningar och vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt drömjobb!

SÖK JOBB