Karriär som ingenjör

Vi har ständig efterfrågan på projektledare, produktions-, dokumentations- och kvalitetsingenjörer. Hos Jefferson Wells hittar du utvecklande uppdrag hos intressata uppdragsgivare inom flera olika branscher, där du som ingenjör kan ta nästa kliv i karriären.

Rekryteringslösningar

Vi har stor vana av volymprojekt och att skapa specifika lösningar för kunder med skiftande kompetensförsörjningsbehov. Allt från traineeprojekt på tekniska kontor hos kommuner till nischade searchprojekt efter mycket svårfunnen kompetens på internationella marknader. Med specialiserade rekryteringskonsulter inom ingenjörsområdet verksamma på orter över hela Sverige har vi unik kunskap kring de branscher och industrier som finns lokalt. Samtliga rekryteringskonsulter har både tekniskförståelse och kunskap men kanske ännu viktigare nätverk och kanaler för att kunna lösa alla upptänkliga rekryteringsbehov.

Vi säkerställer att du får den bästa kandidaten

Med vår kunskap om kandidatmarknaden och med en kvalitetssäkrad urvalsprocess skapar vi förutsättningar för att vi ska hitta den kandidat du söker.

Vad gör oss till specialister?
Vi är specialiserade på att matcha kompetens mot behov inom ingenjörsområdet och gör detta med en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under ett och samma tak.
 
Vad får du om du går med oss?
Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har som regel en teknisk utbildning på universitetsnivå i kombination med en lång branscherfarenhet. Genom att kombinera konsultlösningar och rekryteringsuppdrag kan vi erbjuda både anställda och kandidater en karriärsboost utöver det vanliga. 
 
Hur går vi tillväga?
Vid rekrytering till vår konsultverksamhet arbetar vi enligt en kvalitetssäkrad metodik metodik där vi genomför kompetensbaserade intervjuer, utför relevanta tester och säkerställer referenser. Allt för att hitta de talanger som matchar våra höga kvalitetskrav.
 
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
Nyckeln till en lyckad rekrytering är starka kandidatnätverk samt förmågan att attrahera kandidater som motiveras av er företagsmiljö och arbetsuppgifter. Vi har ett proaktivt och strukturerat arbetssätt för att bygga kandidatnätverk inom de specialistområden där vi verkar. Det omfattar bl a våra många kund- och kandidatmöten, våra samarbeten med olika intresse- och nätverksorganisation och våra konsult- och rekryteringskonsulters egna nätverk. Därtill har vi ett  nationellt Talent Acquisition Team som arbetar proaktivt och uppdragsspecifikt med bygga nätverk av specialister så att vi snabbt och precist kan leverera kompetens till våra kunder
 
Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

standard-image
standard-image
INGENJÖRER
Joakim Pergefors Eriksson
Rekryteringskonsult

Hur ser efterfrågan ut på ingenjörer och hur gör man för att hålla sig uppdaterad inom sitt område? Läs Joakims svar på tre aktuellt frågor om ingenjörsyrket.

LÄS HELA INTERVJUN
”Proffsigt, personligt och med hög kvalitet. Jag känner mig trygg när jag samarbetar med Jefferson Wells, jag vet att våra presumtiva medarbetare kommer få en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen"

Christina Eriksson, HR Business Partner på Einar Mattsson