Karriär som ekonom

Vi har ständig efterfrågan på redovisningsekonomer, controller, ekonomiassistenter samt efter kompetens inom bank, finans och försäkring. Hos Jefferson Wells hittar du utvecklande uppdrag hos intressata uppdragsgivare inom flera olika branscher, där du som ekonom kan ta nästa kliv i karriären.

Vi säkerställer att du får den bästa kandidaten

Med vår kunskap om kandidatmarknaden och med en kvalitetssäkrad urvalsprocess skapar vi förutsättningar för att vi ska hitta den kandidat du söker.

Vad gör oss till specialister?
Jefferson Wells är helhetsleverantör inom ekonomi vilket möjliggör en karriär med uppdrag från assistent- till chefsnivå. Eftersom vi arbetar med många av landets mest intressanta företag och organisationer attraherar vi ständigt nya talanger till vårt nätverk.

Vad får du om du går med oss?
Vid rekrytering till vår konsultverksamhet arbetar vi enligt en kvalitetssäkrad metodik metodik där vi genomför kompetensbaserade intervjuer, utför relevanta tester och säkerställer referenser. Allt för att hitta de talanger som matchar våra höga kvalitetskrav.
Hur går vi tillväga?
Vi är specialiserade på att hitta och matcha kompetens inom ekonomiområdet och gör detta genom en effektiv kombination av konsultlösningar och rekryteringsuppdrag under ett och samma tak.
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
Nyckeln till en lyckad rekrytering är starka kandidatnätverk samt förmågan att attrahera kandidater som motiveras av er företagsmiljö och arbetsuppgifter. Vi har ett proaktivt och strukturerat arbetssätt för att bygga kandidatnätverk inom de specialistområden där vi verkar. Det omfattar bl a våra många kund- och kandidatmöten, våra samarbeten med olika intresse- och nätverksorganisation och våra konsult- och rekryteringskonsulters egna nätverk. Därtill har vi ett  nationellt talent acquisition team som arbetar proaktivt och uppdragsspecifikt med bygga nätverk av specialister så att vi snabbt och precist kan leverera kompetens till våra kunder.
Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

standard-image
standard-image
EKONOMER
Therese Rocafort
Rekryteringskonsult

Therese Rocafort, rekryteringskonsult inom Finance på Jefferson Wells, berättar om hur personalefterfrågan inom finans ser ut och ger tips om hur man håller sig uppdaterad inom sitt område.

LÄS HELA INTERVJUN