Vi matchar dig som kandidat med rätt företag

Vår utgångspunkt är att dina kunskaper, erfarenheter och din potential. Vi väljer ut verksamheter som matchar din kompetens och erfarenhet. Vi säkerställer också att din personlighet och dina drivkrafter stämmer överens med arbetsgivarens - allt för att ditt nästa karriärssteg ska bli lyckat.

Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

INSPIRATION
Card Image 0
Snart 2021 – så peppar du dina medarbetare inför det nya året

Card Image 1
Egenskaperna som gör en bra ledare

De flesta av oss har erfarenhet av både bättre och minde bra chefer. Kännetecknen för de mindre bra cheferna är lätta att peka ut – men vad utmärker egentligen en riktigt bra chef? Vi har listat några av de egenskaper, färdigheter och goda vanor som tycks återkomma hos uppskattade chefer.

Card Image 2
Bakgrundskontroll vid rekrytering

Att rekrytera den mest lämpade personen till en viss nyckelposition är avgörande för en verksamhets framgång. Liksom de konsekvenser som en felaktig rekrytering kan få.