Vi är en engagerad partner

Jeffersson Wells levererar chefer och specialister till både stora och små verksamheter i Sverige och har gjort så under många år. För detta har vi en väl inarbetad och kvalificerad process, men vår absoluta styrka är våra kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter och konsultchefer som alla drivs och motiveras av att göra en riktigt bra match mellan dig som kund och någon av våra konsulter eller kandidater. Vårt absoluta fokus är att förstå din verksamhet och ditt behov nu och i framtiden, rådge dig på vägen, och därefter identifiera och hjälpa dig att attrahera den mest lämpliga individen - eller grupp av individer.

Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

INSPIRATION
Card Image 0
Bakgrundskontroll vid rekrytering

Att rekrytera den mest lämpade personen till en viss nyckelposition är avgörande för en verksamhets framgång. Liksom de konsekvenser som en felaktig rekrytering kan få.

Vi är din karriärpartner

Hos oss tar du ditt nästa karriärsteg. Varje år gör vi över 5000 tillsättningar och vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt drömjobb!

SÖK JOBB