Läs mer om vad vi kan erbjuda dig!
Vad gör oss till specialister?
Som underkonsult till Jefferson Wells får du en unik möjlighet att utvecklas, både inom ditt yrkesområde och som person. Förutom intressanta uppdrag, får du återkoppling och coaching från din konsultchef. Du ingår i vårt stora partnernätverk där du får möjlighet att knyta nya kontakter och bygga nätverk. 
 
Vad får du om du går med oss?
Att vara underkonsult har sina fördelar. Vi har över 1000 konsulter och konsultbolag knutna till oss. Som underkonsult till Jefferson Wells agerar vi som komplement till din egen säljorganisation: Det innebär att du via Jefferson Wells får ingångar till intressanta och utvecklande kunduppdrag.
 
Hur går vi tillväga?
Vi matchar den mest lämpade konsulten för respektive uppdrag utifrån kompetens, personlighet, tillgänglighet och pris enligt vår kvalitetssäkrade process.
 
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
Med Jefferson Wells får du en personlig konsultchef som matchar och säljer in din kompetens till beställaren. Våra konsultchefer har alla en bakgrund inom sitt kompetensområde och har bred kunskap om den lokala arbets- och kandidatmarknaden. Med din konsultchef har du en löpande kontakt under uppdraget. Efter varje längre uppdrag ger vi dig en personlig återkoppling som hjälper dig att hitta dina styrkor, drivkrafter och utvecklingsområden.
 
standard-image
standard-image
LEDARE PÅ JEFFERSON WELLS
Eva Brunnberg
Regionchef

Fler och fler väljer konsultrollen eftersom de vill ha nya spännande uppdrag för olika uppdragsgivare, medan andra vill bygga på sin erfarenhet och CV. På Jefferson Wells har vi ett stort antal avtalskunder och möjligheten att få intressanta uppdrag över tid är därför större än hos många andra arbetsgivare.