Jefferson Wells säkrar ert kompetensbehov

Jefferson Wells är specialister på kompetensförsörjning av chefer och specialister inom ekonomi, HR, executive, inköp, logistik, marknad, försäljning och ingenjörsområdet. Vi hjälper kunder och kandidater att möta utmaningarna med the Human Age, där kampen om talanger och kompetenser ökar stadigt. Jefferson Wells unika expertis och branscherfarenhet gör att vi kan få verksamheter att växa och erbjuda en långsiktig karriärutveckling för våra kandidater.

Vi är ett värderingsstyrt företag

Våra värderingar vägleder oss i våra beslut och handlingar. People - Vi bryr oss om människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi respekterar människor som individer, litar på dem, stödjer dem och ger dem möjlighet att förverkliga sina mål i livet. Knowledge - Vi delar med oss av vår kunskap, expertis och våra resurser. Vi lyssnar aktivt och använder den informationen för att förbättra våra erbjudanden, våra tjänster och våra relationer. Innovation - Vi är föregångare i arbetslivet. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas. Vi utmanar hela tiden för att finna nya och bättre lösningar.

Broken Image
Jefferson Wells är en del av ManpowerGroup-familjen

ManpowerGroup™ är världsledande inom Innovative workforce solutions. Vi förenar människans potential och företagens ambition. Under våra fyra varumärken Talent Solutions, Experis, Manpower och Jefferson Wells hjälper vi både små och stora verksamheter i många olika branscher

 

Under den globala pandemin med massiv arbetskraftsomvandling som effekt har år 2020 gjort en sak klar: arbetslivet kommer aldrig att bli densamma.
Men tillsammans kan vi göra det bättre.