Intresserad av att arbeta som interim management-konsult?

Som interim management konsult hos oss bidrar du till att hjälpa företag och organisationer, inom såväl privat som offentlig sektor, att operativt hantera och genomföra verksamhetskritiska uppdrag. Genom vårt breda kontaktnät och stora antal avtalskunder kan vi erbjuda spännande förändringsuppdrag för rätt ledare.

Vi säkerställer att du får den bästa kandidaten

Med vår kunskap om kandidatmarknaden och med en kvalitetssäkrad urvalsprocess skapar vi förutsättningar för att vi ska hitta den kandidat du söker.

Vad gör oss till specialister?
Med vår egen kompetens och erfarenhet inom ledande positioner har vi en förståelse för de verksamhetskritiska situationerna som våra kundföretag från tid till annan befinner sig i. Vi har ett brett nätverk av seniora konsulter som har en gedigen erfarenhet från ledande positioner och verksamhetskritiska uppdrag, vilket gör att de snabbt och tryggt levererar resultat. Självklart tittar vi inte enbart efter konsultens tidigare dokumenterade erfarenheter och kompetenser när vi tillsätter ett nytt uppdrag, vi vinnlägger oss om att också via tester, intervjuer och referenser kvalitetssäkra kandidatens problemlösningsförmåga, emotionella intelligens, värderingar och ledarstil. Allt för att säkra rätt spetskompetens för varje uppdrag.        
 
Vad får du om du går med oss?
Vi har gedigen kunskap om ledarskap och ett väl beprövat tillvägagångssätt som präglas av noggrannhet, integritet och konfidentialitet. Vi värnar om vår värderingsgrund och utmanar och rådger gärna våra uppdragsgivare och kandidater om mångfald, employer branding och trender på arbetsmarknaden.
 
Hur går vi tillväga?
Vårt arbete utgår alltid från uppdragsgivarens situation och utmaningar. Genom att analysera utgångsläge och framtidsplaner kan vi erbjuda olika typer av lösningar för att identifiera, attrahera och stötta i utvecklandet av framgångsrika ledare.
 
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
Vi har ett omfattande nätverk och en lång erfarenhet av ledarförsörjning gentemot både näringsliv och offentlig sektor. Våra chefsrekryteringskonsulter och konsultchefer har egna ledarbakgrunder som gör att vi kan bidra med rådgivning och kunskap till såväl uppdragsgivare som kandidater.
Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

INSPIRATION
Card Image 0
Egenskaperna som gör en bra ledare

De flesta av oss har erfarenhet av både bättre och minde bra chefer. Kännetecknen för de mindre bra cheferna är lätta att peka ut – men vad utmärker egentligen en riktigt bra chef? Vi har listat några av de egenskaper, färdigheter och goda vanor som tycks återkomma hos uppskattade chefer.

Card Image 1
Bakgrundskontroll vid rekrytering

Att rekrytera den mest lämpade personen till en viss nyckelposition är avgörande för en verksamhets framgång. Liksom de konsekvenser som en felaktig rekrytering kan få.

Card Image 2
10 saker som gör dig till en bra chef

Känner du dig osäker i ditt ledarskap? Ibland kan det vara nyttigt att gå tillbaka till grunderna och påminna dig själv om vad som gör dig till bra en bra chef. Här delar vi med oss av våra bästa tips.

standard-image
standard-image
EXECUTIVE
Anna Arborelius
Rekryteringskonsult

Anna Arborelius, rekryteringskonsult inom Executive på Jefferson Wells, berättar om vad som får människor som jobbar inom executive att byta jobb och ger tips om hur man håller sig uppdaterad inom sitt område?

LÄS HELA INTERVJUN