Intresserad av att arbeta som interim management-konsult?

Som interim management konsult hos oss bidrar du till att hjälpa företag och organisationer, inom såväl privat som offentlig sektor, att operativt hantera och genomföra verksamhetskritiska uppdrag. Genom vårt breda kontaktnät och stora antal avtalskunder kan vi erbjuda spännande förändringsuppdrag för rätt ledare.

Vi säkerställer att du får den bästa kandidaten

Med vår kunskap om kandidatmarknaden och med en kvalitetssäkrad urvalsprocess skapar vi förutsättningar för att vi ska hitta den kandidat du söker.

Vad gör oss till specialister?
Med vår egen kompetens och erfarenhet inom ledande positioner har vi en förståelse för de verksamhetskritiska situationerna som våra kundföretag från tid till annan befinner sig i. Vi har ett brett nätverk av seniora konsulter som har en gedigen erfarenhet från ledande positioner och verksamhetskritiska uppdrag, vilket gör att de snabbt och tryggt levererar resultat. Självklart tittar vi inte enbart efter konsultens tidigare dokumenterade erfarenheter och kompetenser när vi tillsätter ett nytt uppdrag, vi vinnlägger oss om att också via tester, intervjuer och referenser kvalitetssäkra kandidatens problemlösningsförmåga, emotionella intelligens, värderingar och ledarstil. Allt för att säkra rätt spetskompetens för varje uppdrag.        
 
Vad får du om du går med oss?
Vi har gedigen kunskap om ledarskap och ett väl beprövat tillvägagångssätt som präglas av noggrannhet, integritet och konfidentialitet. Vi värnar om vår värderingsgrund och utmanar och rådger gärna våra uppdragsgivare och kandidater om mångfald, employer branding och trender på arbetsmarknaden.
 
Hur går vi tillväga?
Vårt arbete utgår alltid från uppdragsgivarens situation och utmaningar. Genom att analysera utgångsläge och framtidsplaner kan vi erbjuda olika typer av lösningar för att identifiera, attrahera och stötta i utvecklandet av framgångsrika ledare.
 
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
Vi har ett omfattande nätverk och en lång erfarenhet av ledarförsörjning gentemot både näringsliv och offentlig sektor. Våra chefsrekryteringskonsulter och konsultchefer har egna ledarbakgrunder som gör att vi kan bidra med rådgivning och kunskap till såväl uppdragsgivare som kandidater.
Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

INSPIRATION
En leende kvinna sitter vid en bärbar dator.
Digitalt ledarskap – bli en bättre chef 2021

chef-lar-av-kanda-ledare
Det här kan chefer lära sig av kända ledare

Vilka egenskaper, metoder och stilar hos historiska ledare kan dagens chefer inspireras av? Vi listar fem kända ledare och vad chefer kan lära sig av deras ledarskap!

leda-forandringsarbete
Fråga istället för att veta – så leder du ett förändringsarbete

I ljuset av coronapandemin är det många företag som behöver ställa om för att hänga med i utvecklingen. Men hur genomförs ett lyckat förändringsarbete och vad ska man tänka på som ledare? Vi har pratat med en av landets främsta experter på förändringsarbete, Charlotta Rydholm.

standard-image
standard-image
EXECUTIVE
Anna Arborelius
Rekryteringskonsult

Anna Arborelius, rekryteringskonsult inom Executive på Jefferson Wells, berättar om vad som får människor som jobbar inom executive att byta jobb och ger tips om hur man håller sig uppdaterad inom sitt område?

LÄS HELA INTERVJUN