Karriär inom Marknad & Försäljning

Vi har en ökad efterfrågan efter kandidater med kompetens inom sälj,marknadsföring och kommuniktion. Hos Jefferson Wells hittar du många utvecklande uppdrag hos intressata uppdragsgivare inom flera olika branscher, där du som kandidat kan ta nästa kliv i karriären.

Vi säkerställer att du får den bästa kandidaten

Med vår kunskap om kandidatmarknaden och med en kvalitetssäkrad urvalsprocess skapar vi förutsättningar för att vi ska hitta den kandidat du söker.

Vad gör oss till specialister?
Våra konsultchefer och rekryteringskonsulter har själva erfarenhet inom försäljning och marknadsföring och är specialister på att hitta, attrahera och matcha rätt sälj-och marknadsprofil till varje unikt uppdrag.
Vad får du om du går med oss?
Vi matchar rätt kompetens med specifikt behov genom konsult- eller rekryteringsuppdrag. Vi arbetar med både stora och små företag och har ett stort urval av attraktiva uppdrag hos kunder med starka varumärken.
Hur går vi tillväga?
På Jefferson Wells sätter vi din kompetens i fokus oavsett om det är till ett rekrytering- eller konsultuppdrag. Vår metodik omfattar intervjuer, referenstagning och ett urval av tester för att säkerställa rätt matchning.
Vad gör vårt samarbete framgångsrikt?
I varje uppdrag utgår vi från kundens behov när vi söker den mest lämpliga kandidaten, oavsett om det rör sig om ett interimt konsultuppdrag eller en permanent tillsättning. Vi vinnlägger oss om att, via en strukturerad och ISO-certifierad metod, matcha såväl kompetens som förmåga och personlighet.
Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

standard-image
standard-image
MARKNAD & FÖRSÄLJNING
Ellen Engström
Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult Ellen Engström beskriver vilka kompetenser som efterfrågas mest inom marknad och försäljning och hur man håller sig uppdaterad inom området.

LÄS HELA INTERVJUN