KONTAKTPERSONER
card-leader
Affärsområdeschef
card-leader
Rekryteringschef
card-leader
Försäljningschef
Vårt erbjudande
infocard-block
Rekryteringstjänster

Vi har ett väl upparbetat nätverk av kvalificerade kandidater som står redo inför nästa steg i karriären. Med en kombination av erfarna rekryteringskonsulter och digitala verktyg säkerställer vi att ni fördomsfritt och effektivt får rätt medarbetare på rätt plats.

infocard-block
Konsulttjänster

Våra engagerade och kompetenta konsultchefer matchar rätt kompetens till ditt uppdrag. Oavsett om det är till en specifik specialistfunktion, en ledarroll, roller i ett team eller projekt.

INSPIRATION
Card Image 0
Egenskaperna som gör en bra ledare

De flesta av oss har erfarenhet av både bättre och minde bra chefer. Kännetecknen för de mindre bra cheferna är lätta att peka ut – men vad utmärker egentligen en riktigt bra chef? Vi har listat några av de egenskaper, färdigheter och goda vanor som tycks återkomma hos uppskattade chefer.

Card Image 1
Dags för lönesamtal – vi guidar dig

Det är få som gillar ett lönesamtal. Många går in i det med höga förväntningar och är inte så nöjda när de går därifrån. Detta beror ofta på ett missförstånd där många tror att lönesamtalet är samma sak som en löneförhandling. Eller att det är ett slags medarbetarsamtal där ens ambitioner ska belönas. Ett lönesamtal handlar mer om att din arbetsgivare ska ges tillfälle att samtala med dig och dina kollegor om hur hen ska fördela den avtalsenliga summan tillsammans med en eventuell pott som finns.

Card Image 2
Så får du arbetsro i öppet kontorslandskap

Trots att allt fler studier visar att öppna kontorslandskap leder till ökad stress, högre ljudnivåer och mindre interaktion mellan medarbetare ser många arbetsplatser ut så idag.