Vi hjälper till med rekrytering inom en mängd olika kompetensområden. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kompetens så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

På Jefferson Wells har vi rekryteringskonsulter som har en lång erfarenhet av rekrytering inom kategorin andra tjänstemän och kollektivpersonal. Förekommande tjänster som dessa rekryteringskonsulter rekryterar är administratörer, ekonomi - och löneassistenter, kundtjänstpersonal, säljare, produktionspersonal, operatörer, servicetekniker, drifttekniker och många fler. Vi skräddarsyr våra lösningarna efter ditt behov och erbjuder allt från hel till delprocess. Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av att rekrytera tjänster inom både privat och offentlig sektor och har genom åren byggt upp breda nätverk för att nå och attrahera de absolut bästa kandidaterna inom dessa tjänsteområden. Alla våra rekryteringskonsulter är utbildade i search och har recruiterkonton i LinkedIn.

standard-image
standard-image
LEDARE PÅ JEFFERSON WELLS
Fia Fagerlund
Rekryteringskonsult på Manpower sedan 20 år

Vi arbetar med tydliga processer utförda av några på marknadens mest erfarna och kompetenta rekryteringskonsulter. Både våra kunder och kandidater skall få den bästa upplevelsen. Den tillfredställelsen man känner när man matchat ihop en kandidat med sitt drömjobb är svår att beskriva.