I våra rekryteringar täcker vi stora kompetensområden inom IT - cloud, AI, webb, data science, cyber security, BI/DW, automation, devops, UX och mycket mer!

Våra rekryteringskonsulter inom IT har breda nätverk och  lång erfarenhet av att rekrytera chefer och specialister till större och mindre organisationer i privat och offentlig sektor. Vår rekryteringserfarenhet spänner över tjänster så som Enterprisearkitekter, Lösningsarkitekter, Systemarkitekter, Infrastrukturarkitekter, IT-chefer, Team-chefer, Utvecklingschefer, Utvecklare, Tech Leads, UX Designers, IT Business Analysts, Verksamhetsutvecklare IT, IT- och informationssäkerhetsspecialister, Testledare, Testautomatiserare, IT-projektledare, Förvaltningsledare, Systemförvaltare och många fler!

standard-image
standard-image
LEDARE PÅ JEFFERSON WELLS
Anki Snis
Rekryteringskonsult inom IT

Vår mångåriga erfarenhet och de stora nätverk vi byggt upp inom snart sagt alla discipliner i kombination med teknik i framkant och tydliga processer och rutiner gör att vi löser våra kunders behov effektivt och kvalitetsäkert - säger Anki Snis som har jobbat 15 år med IT-rekrytering och har en civilingenjörsutbildning inom IT i grunden.