Låt rekryterarna, inte din chef, veta att du letar jobb

Vill du öka dina chanser att hitta drömjobbet? Låt rekryterarna veta att du finns! Med en enkel funktion på LinkedIn kan du visa att du är redo för nya utmaningar – utan att dina kollegor och kontakter får veta något.

leta-jobb

Att söka nytt jobb kan vara både roligt och spännande och handlar till stor del om att uppmärksamma andra på att man finns. Men oavsett om du letar aktivt eller bara vill se vilka öppningar som ligger ute är du kanske inte redo att avslöja det för ditt kontaktnät. Genom en funktion på LinkedIn kan du därför låta rekryterare veta att du är intresserad av nya förslag utan att varken dina vänner eller din nuvarande chef får veta något.

Gör såhär för att aktivera funktionen:
– Gå till www.linkedin.com/jobs
– Klicka på Preferences/Inställningar
– Slå på funktionen ”Låt rekryterare veta att du är öppen för nya möjligheter.”

Nu kommer rekryterare se texten ”Öppen för nya möjligheter” på din profil. Informationen syns däremot inte för andra. Vill du ha ännu större chans att sticka ut från mängden? Specificera då vilken bransch och typ av tjänst du är intresserad av.

Lycka till!

 

P.s.Vill du bli sökbar i vår kandidatdatabas? Skapa ett konto hos oss för att öka dina chanser att bli hittad av våra rekryterare.